domein_Polderwind_0007_50_resized.jpg
vayamundo_houffalize_beeld9_0.png
TO 30.jpg

België

B&B altijd genieten - Damme
In Moerkerke, een deelgemeente van Damme ligt deze prachtig omgebouwde loods.  Er zijn vier stijlvol ingerichte kamers. Ze zijn allemaal volledig toegankelijk en subtiele aanpassingen. Het is hier aangenaam vertoeven. Er is een terras aanwezig om te genieten van de zon.
Domein Polderwind - Zuienkerke
Domein Polderwind ligt in Zuienkerke, midden in de polders, tussen het historische Brugge en de badstad Blankenberge. Centraal in dit domein ligt een hele grote waterplas en aan de oevers staat er een nagelnieuw viersterrenhotel voor 92 gasten. Domein Polderwind is een ideale vakantieplaats voor mensen met een beperking, ziekte of ouderdom waar ook hun familieleden of mantelzorgers welkom zijn.
Vayamundo Houffalize
Het vakantiecomplex Vayamundo Houffalize is de ideale plek voor een gezinsvakantie in het hartje van de Ardennen. Zowel op het domein zelf als in de omgeving zijn er heel wat ontspannings- mogelijkheden voorzien.
Zorghotel Middelpunt - Middelkerke
Middelpunt ligt in Middelkerke. Dit zorghotel heeft alles ter beschikking om voor iedereen een aangenaam verblijf te garanderen. De sfeer is zeer gastvrij. Elke kamer beschikt over een balkon, hoog-laagbedden en een ruime badkamer. Er is een terras aanwezig om te genieten van de zon... 

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png