C&A Apartments - Cyprus

C&A Apartments
transfer
twin_beds2`
keuken
kitchenette
uitzicht zwembad
badkamer
Het kleinschalige complex C&A Apartments in Cyprus is geïnspireerd door de uitbater Chris, die zelf rolstoelgebruiker is. Tesamen met zijn familie organiseren zij het dagelijks beheer van dit vakantieoord. Deze geweldige accommodatie is geschikt voor rolstoelgebruikers met een motorische beperking, die minstens met één begeleider/partner reizen.
Toegankelijkheid
Het complex is verdeeld in negentien units,  tien studio's, acht éénslaapkamerappartementen en twee tweeslaapkamerappartementen staan volledig aangepast ter beschikking.
In het complex is een restaurant onder eigen beheer ingebouwd. Eva en Nitsa ( moeder en zuster van Chris) staan in voor het ontbijt en het avondmaal.
Het zwembad beschikt over een tillift, extra handsteunen rondom en verhoogde zonnebedden voor gemakkelijke transfer van en naar rolstoel.
 
Een grote verscheidenheid aan hulpmaterialen kan gehuurd worden om uw verblijf vlotter te laten verlopen: electrische rolstoel, electrische scooters, tilliften, zuurstofcontentrator,...
​Voor het aangepaste luchthavenvervoer, excursies en transfers staan twee eigen aangepaste busjes ter beschikking.
  
Omgeving
Het dorpscentrum ligt op 400m, is goed toegankelijk voor rolstoelen, dus een wandelingetje erheen kan enkel maar een aangename ervaring zijn.

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png