Casa Peguche - vakantiewoning

buitenaanzicht
zwembad met tillift
slaapkamer
badkamer
terras
keuken
keuken
overige kamer
huisje
zwembad
zitgedeelte
terras met uitzicht
terras en zwembad
eetruimte
Casa Peguche is een authentieke mediterrane Casa die is aangepast voor mindervaliden en gehandicapten. Deze rolstoel toegankelijke vakantiewoning ligt aan het einde van een rustige doodlopende straat in de wijk Girasoles in Cumbre del Sol aan de Costa Blanca in Spanje. De aangepaste vakantiewoning biedt plaats aan 8 tot 10 personen, waardoor het echt een familiehuis is voor zowel jong als oud als ook voor validen en mindervaliden. Met uitzicht op natuurgebied La Granadella en de Middellandse Zee, de ultieme oase van rust om bij te komen van het haastige leven van alle dag.
 
Toegankelijkheid
De vrijstaande Casa staat op een eigen, totaal omheind, perceel van ruim 800m2 en heeft een carport met ruimte voor 2 auto’s. Het perceel is geheel rolstoel vlak en voorzien van ruime terrassen, met lounge set, waardoor ook mindervaliden zich volledig vrij kunnen bewegen. Het privé zwembad beschikt over een tillift zodat iedereen kan genieten van een verfrissing. 
Omgeving
La "Cumbre del Sol" (zonnetop), ook wel de groene oase aan de Costa Blanca genoemd, ligt tussen Valencia en Alicante op het grondgebied van de gemeente Benitachell. Het ligt te midden van groene pijnbomen en direct aan de helder blauwe zee. Vanaf zijn 445m hoogte overziet het de badplaatsen van Moraira, Calpe en Altea in het zuiden en Denia en Javea in het noorden. Bij helder weer kunt u zelfs Ibiza op slechts 65 zeemijlen (ongeveer 105 km) zien liggen. La Cumbre heeft de beste en meest gevarieerde zeezichten van de hele Costa Blanca. Dankzij de beschermde zuidoost ligging heeft het gebied één van de mildste klimaten van de Middellandse zee. Dus zonnig zachte winters en warme, maar dankzij een verkoelend briesje altijd aangename zomers. We voorzien een aangepaste huurwagen voor de verkenning van de omgeving.
​​​Verzorging
Hier is geen verpleging aanwezig. In overleg is het echter mogelijk om met lokale hulpverleners overeen te komen dat ze de zorgen van ADL verzorgen.

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png