Dolphin Suites

zwembad
badkamer
strand
kamer
Dolphin Suites
In samenspraak met het Dolphin Therapy Center werd dit kleinschalige boutique hotel gebouwd. Het is het eerste hotel in het Caribische gebied dat is aangepast aan de rolstoelgebruiker. Er is dagelijks een activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen.
 
Toegankelijkheid
Er zijn ruime aangepaste kamers en suites. De kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een privé terras. De indeling bestaat uit een aparte slaapgedeelte, kitchenette (koffiezet, koelkast en magnetron), aangepaste badkamer en een woongedeelte. Deze kamers zijn geschikt voor twee personen.
De suite daarentegen is voor maximum vijf personen.  Elke suite heeft een balkon en is ongeveer 74m² groot. Ze bestaan uit twee slaapkamers, aangepaste badkamer en uitgeruste keuken met (fornuis, koelkast, magnetron/oven, koffiezet en afwasmachine. De suites gelegen op de tweede verdieping genieten van zeezicht.
Er zijn diverse hulpmiddelen voor handen.
Omgeving
In de directe omgeving van het hotel vind je het Sea-aquarium en het prachtige Mambo Strand. De hoofdstad, Willemstad, ligt op 4,5km afstand en de luchthaven op 16km.

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png