Excursies

Voor de tours wordt er gebruik gemaakt van de aangepaste bus; maximum 5 personen waarvan 3 rolstoelgebruikers.

Eilandtour - westzijde (Bandabou)

Deze tour naar de westzijde van het eiland laat een ander deel van Curaçao zien, adembenemende uitzichtpunten en tropische baaien. De tour duurt 4 uur en omvat de volgende bezienswaardigheden: flamingo’s bij Jan Kok, Christoffel Park, westpunt baai en Playa Piskado (lokaal strand op Westpunt).

Prijs per bus: Vanaf €200 (inclusief Christoffelpark, exclusief lunch)

Eilandtour - oostzijde

Bij het bezoek aan de oostzijde wordt er een bezoek gebracht aan de Aloë Vera Plantage, de struisvogel farm en de kruidentuin. De tour duurt ongeveer 3uur.

Prijs per bus: Vanaf €165 (exclusief entree en lunch)

Citytrip Willemstad

Transfer met aangepaste bus naar Willemstad, de hoofdstad en de belangrijkste stad van het eiland.  Vrije tijd in de stad. De meeste plaatsen zijn goed toegankelijk. Er zijn verschillende bezienswaardigheden en attracties: Riffort, het slavenmuseum Kura Hulanda en verschillende winkels. Lunchen kan op verschillende plaatsen in de stad (voor eigen rekening). In overleg wordt er met de chauffeur een ophaaltijd bepaald.

Prijs voor de transfer Vanaf €55 per bus 

Boottrip de Pelican

De Pelican boot verzorgt een aangename sundown boattrip langs de zuidkust van Curaçao. Vertrek vanuit de haven van het Sea Aquarium. Hapjes en drankjes worden tijdens de trip aangeboden. De haven van vertrek ligt op 200m van het hotel (geen transfer nodig). De entree van de boot is toegankelijk maar er is geen aangepast toilet aan boord. De tour duurt van 16u30 tot 21u00.

Prijs per persoon: Vanaf €65

Sea Aquarium

Gedurende het hele verblijf in Dolphin Suites is er onbeperkt gratis toegang tot het Seaquarium. Het hele park is rolstoeltoegankelijk. Er zijn diverse shows met uitleg over de dieren en aquaria te bekijken. Het park ligt op wandelafstand van het hotel. Er is de mogelijkheid om met dolfijnen te zwemmen. Dit wordt voor de mensen zonder beperking aangeboden door Dolphin Academy en voor mensen met een beperking door Dolphin Therapy Center. De kosten voor zwemmen met de dolfijnen zijn extra kosten.

Prijs "aangepaste zwem": Vanaf €235 per persoon (onder begeleiding van therapeut)

Duiken met Curious2Dive

Duikcenter Curious2Dive biedt PADI, WOSD en IAH duikcursussen en biedt de mogelijkheid een duik te maken op een van de Caribische riffen op Curaçao. Het duikcentrum is gespecialiseerd in het duiken met mensen met een beperking en is gecertificeerd door de IAHD (International Association of Handicap Diving). Personen met een beperking kunnen deelnemen aan een introductieduik en scuba diving cursussen. Dit wordt best gereserveerd bij aankomst. Er wordt dan een afspraak gemaakt met de duikinstructeur die op maat een programma opstelt.

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png