Families

Bij dit onderdeel staan de hotels en vakantiewoningen in de kijker die geschikt zijn voor families of kleine groepjes. Zo hebben we familie units in hotel Mar y Sol of tweekamer bungalows in het vakantiepark Parque Cristobal in Tenerife en aangepaste vakantiewoningen in Brugge, Damme, en aan de Costa Blanca. We zijn volop bezig om dit aanbod verder uit te breiden.

Mar y Sol
Kom genieten van de zon en van de vele faciliteiten van dit kuurhotel. Het hele complex gaande van de accommodatie, studio's en appartementen tot de zwembaden en restaurant zijn volledig aangepast aan rolstoelgebruikers...
Parque Cristobal
Logeer in een modern bungalowcomplex onder de Canarische zon. De verschillende bungalows liggen verspreid over een groot domein en zijn telkens omgeven door groen. Ze zijn mooi ingericht en ruim om vlot te bewegen met de rolstoel. 
Vakantiewoning De Pepel
Brugge, authentieke huisjes, kleine straatjes, kasseien, romantische bruggetjes, zwanen,... Het lijkt niet direct toegankelijk, maar naast de mogelijke moeilijkheid van de kasseien is de stad wel toegankelijk en echt een bezoekje waard. Buiten het centrum logeren jullie in een volledig aangepaste vakantiewoning.
B&B altijd genieten
In Moerkerke, een deelgemeente van Damme ligt deze prachtig omgebouwde loods.  Er zijn vier stijlvol ingerichte kamers. Ze zijn allemaal volledig toegankelijk en subtiele aanpassingen. Het is hier aangenaam vertoeven. Er is een terras aanwezig om te genieten van de zon.
Casa Peguche - vakantiewoning
Casa Peguche is een authentieke mediterrane Casa. Deze rolstoel toegankelijke vakantiewoning ligt aan het einde van een rustige doodlopende straat in de wijk Girasoles in Cumbre del Sol aan de Costa Blanca in Spanje. De aangepaste vakantiewoning biedt plaats aan 8 tot 10 personen...
Imminkhoeve
Imminkhoeve is een vakantieoord in Overijssel met volledig toegankelijke accommodaties en een zorghotel. Ideaal voor een aangename vakantie niet te ver van huis en met extra zorg en hulpmiddelen naar wens.

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png