Imminkhoeve

Landhuis
Schaapskooi
Hallehuis
Brink
Opkamer
Brink
Hallehuis
Hallehuis
Hallehuis
Excursie_huifkar
Excursie
Op erop uit
Voorhuis
Speeltuin
Speeltuin
Speeltuin
Imminkhoeve
Imminkhoeve is een vakantieoord in Overijssel met volledig toegankelijke accommodaties en een Landhuis Hotel. Ideaal voor een aangename vakantie niet te ver van huis en met extra zorg en hulpmiddelen naar wens.
Toegankelijkheid
Alle vakantiehuizen zijn volledig aangepast en toegankelijk voor iedereen. Ze houden hier zoveel mogelijk rekening om voor iedereen een aangenaam verblijf te voorzien en te verzorgen. 
Er zijn verschillende type vakantiehuizen beschikbaar, gaande van 4 personen tot 54 personen. Het is ideaal voor families en groepen. 
In het hotel kunnen individuele gasten verblijven van 19 t/m 25 mei en 07 t/m 17 september. Dus niet het gehele jaar door, dit heeft te maken met dat grote groepen het landhuis dan afgehuurd hebben. Wel zijn de kleinere accommodaties dan zeer geschikt en het Grand café is het hele jaar geopend!
 
Omgeving
Naast het groene Ommen ligt Lemele in een prachtig gebied in Overijssel. De omgeving heeft veel wandelpaden die geschikt zijn voor rolstoelen. Daarnaast zijn de omliggende dorpen en steden goed toegankelijk. Perfect dus voor een dagje uit! En sla vooral de prachtige wandelroutes van de Lemelerberg niet over. Kom heerlijk tot rust in deze veelzijdige natuur met bijvoorbeeld bossen, heide en zandverstuivingen. Maar geniet ook van rivieren, zoals de Vecht en de Regge. En u komt historisch ook goed aan uw trekken: bezoek landgoederen, historische molens en musea. Of neem de boot naar Dalfsen
Imminkhoeve heeft goede contacten met de omgeving en helpen je graag met het kiezen van een van de verschillende activiteiten voor een dagje uit. 
Verzorging
Imminkhoeve werkt samen met Carinova. Zodra u een boeking maakt, nemen wij contact op met hen. Zij zullen contact opnemen om de nodige zorg te verlenen tijdens uw vakantie. De zorg kan zowel in het Landhuis hotel als in de accommodaties worden verleend.

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png