MICS Sant Jordi

MIC Sant Jordi
Restaurant
Keuken
Slaapkamer
Zwembad met tillift
Aangepaste badkamer
Sportzaal
MIC Sant Jordi is een volledig rolstoelvriendelijk hotel. Alle 32 appartementen zijn volledig toegankelijk. Ze focussen op de gezondheid van de gasten. Hiervoor hebben ze verzorgend personeel in huis, een gymzaal en een verwarmd zwembad.
Toegankelijkheid
Het hele hotel is rolstoelvriendelijk. Al de appartementen zijn uitgerust met een ruime, aangepaste badkamer en een keukentje.
Omgeving
Het hotel ligt aan de rand van het centrum van Barcelona. Vlak voor het hotel is een toegankelijke metrohalte. Hiermee kom je pal in het centrum uit.
 
Verzorging
In het hotel is een zorgorganisatie gevestigd. Deze is permanent bereikbaar (afzonderlijk te betalen).
Barcelona
Barcelona met haar wereldbekende Ramblas, een verscheidenheid aan musea, parken en tal van architecturale pareltjes. Het is een prachtige stad die ligt te wachten om ontdekt te worden. Deze reis is steeds een vliegtrip, u vliegt vanuit Brussel-Zaventem naar Barcelona Aeropuerto. Daar wordt u in de aankomsthal opgewacht door een medewerker die u begeleidt naar uw accommodatie in Barcelona stad al dan niet met een aangepaste minibus met oprijlaan of platformlift.
Bezienswaardigheden
La Sagrada Família: Deze prachtige basiliek heeft al vele architecten overleefd en is nog steeds niet volledig af. Het oorspronkelijke ontwerp is van Gaudi.
Park Güell: Dit kleurrijke park is ook een ontwerp van Gaudi. De hagedis en de golvende bankjes op het terras uit mozaïek zijn het populairste.
La Rambla: Deze 1,2km lange straat in het centrum van de stad is zeer aantrekkelijk voor toeristen. Er zijn tal van kleine kraampjes en stalletjes en verschillende originele, bewegende standbeelden.
Camp Nou : Dit is de thuishaven van de bekende voetbalploeg FC Barcelona.
Shopping
Er zijn te veel shoppingmogelijkheden om ze allemaal op te noemen, van kleine souvenirshops tot grote shopping centra.
Excursies
Zonder privé vervoer
Boottocht met Catamaran langs de kust van Barcelona (2 uur): Vanaf €16 pp
Kookworkshop boven eettempel La Boquería op de Ramblas (4 uur): Vanaf €97 pp​
Rondleiding door de wijken El Borne & El Gotico (3 à 4 uur): Vanaf €175​
Hop on-hop off bus (€25 pp) met Nederlandstalige begeleider (4  uur): Vanaf €175
Met privé vervoer
Gaudí tour: bezoek aan Sagrada Familia en andere meesterwerken (met officiële gids) (3 à 4 uur): Vanaf €514 (entreeticket Sagrada Familia niet inbegrepen)​
Architectuur tour: historische en moderne gebouwen met officiële gids (3 à 4 uur): Vanaf €514 (entreeticket niet inbegrepen) 

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png