Hotel Middelpunt 

MIDDELPUNT_0135
MIDDELPUNT INTERIEUR_092
MIDDELPUNT INTERIEUR_068
DSC02744
DSC02741
MIDDELPUNT_0453
MIDDELPUNT_0440
MIDDELPUNT_0369
MIDDELPUNT_0298
MIDDELPUNT_0194 - kopie - kopie - kopie
MIDDELPUNT_0325
Middelpunt ligt in Middelkerke. Dit zorghotel heeft alles ter beschikking om voor iedereen een aangenaam verblijf te garanderen. De sfeer is zeer gastvrij. Elke kamer beschikt over een balkon, hoog-laagbedden en een ruime badkamer. Er is een terras aanwezig om te genieten van de zon. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin en er kan petanque gespeeld worden.
Toegankelijkheid
Het hele hotel is volledig aangepast en toegankelijk voor iedereen. Ze houden hier zoveel mogelijk rekening om voor iedereen een aangenaam verblijf aan zee te voorzien en te verzorgen. Dit hotel heeft het label A+ ontvangen van Toegankelijk Vlaanderen.
Er zijn drie type kamers: de gewone/ standaard kamer, de familiekamer en de hoge zorg kamer. De deuren gaan automatisch open zodat ook de mensen zonder handenfunctie hier geen problemen ondervinden. In elke badkamer kunnen steunen geplaatst worden waar nodig. Er is net als in de kamer ook hier een alarmeringssysteem aanwezig.
Alle hulpmaterialen staan gratis ter beschikking, behalve de relaxstoel en de alterneringsmatras. De huur hiervan is €7 per dag. Een echte aanrader is het kantelbad. Je geniet hier van een brubbelbad met op de achtergrond muziek en verschillende kleuren lichtjes om je heen. Dit reserveer je best op voorhand.
  
Omgeving
Op slechts enkele meters van het hotel ligt de zeedijk met zijn terrasjes, restaurantjes en winkels. Er zijn ook verschillende fietsen aanwezig om zo de omgeving te kunnen verkennen. Zo is er een tandem, een rolstoelfiets en een fiets met een stoeltje vooraan. Daarnaast is er een strandrolstoel voor de durvers die graag de zee in gaan.
Verzorging
Dit is een zorghotel, via het formulier dat je invult op onze site brengen we hen op hoogte van de nodige zorgen die verleend moeten worden.

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png