MSC

buiten
bar
kajuit met balkon
Wat is fijner dan te genieten van een prachtige Mediterrane zonsondergang opgeluisterd door een orkestje en een heerlijk glas wijn? Op het dek genieten van de prille ochtendzon, haren in de wind? De verfijnde keuken degusteren en heerlijk Bourgondisch tafelen? De mooie en culturele steden van deze regio ontdekken? Kom relaxen en cruisen op de Middellandse Zee, uw thuisbasis tijdens deze reis.
Het schip neemt u op sleeptouw en stippelt voor u de mooiste vaarroutes uit langs oude beschavingen, wereldsteden en de mooiste zonovergoten stranden. Aan boord kan u genieten van een ruime aangepaste suite met alle comfort, massages, sauna, sport, kapsalon, mani-/pedicure, theater, bars,... Qua maaltijden ligt de klemtoon op de Italiaanse keuken met regionale specialiteiten en home-made producten. Er is tevens een internationale keuken met à la carte restaurants (Japans, Tex-Mex, Chinees,...). De meeste schepen van MSC hebben heel goed aangepaste kajuiten: Routes 1 week of meer. Meestal Venetië-Venetië of Genua-Genua.
 
Maximum twee kinderen vaak gratis bij in de kajuit van twee betalende volwassenen
(te betalen: haventaxen, transfers, vluchten)
Prijzen (enkel cruise in vol pension) vanaf €800 tot €2 599 afhankelijk van seizoen en type kajuit.)
 
Toegankelijkheid
Mensen met een motorische beperking mogen deelnemen aan een cruise, mits zij in een manuele rolstoel kunnen plaatsnemen. Deze moet worden voortbewogen door een tweede persoon, die mee instaat voor zowel de verzorging als de transfers op het schip. 
Er zijn verschillende aangepaste kajuiten, aantal verschilt per schip. Deze zijn ruim en voorzien van voldoende bewegingsruimte voor de rolstoel. 
Alle gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoelvriendelijk. Er is overal wel een helpende hand van het personeel. Ook tijdens het in- en ontschepen bij vertrek en aankomst helpt men waar het kan.
Omgeving
Sommige excursies waarbij het schip niet aan de kade aanlegt, maar op anker ligt, zijn onmogelijk te ondernemen door een rolstoelgebruiker. Er wordt via een platform op zeeniveau overgestapt op de kleinere transportbootjes om naar wal te varen. Bij excursies waarvoor aangepast vervoer nodig is, dient men vooraf contact op te nemen met de desk excursies op het schip. Zij organiseren de transfer met een lokale transportfirma.

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png