Nautilus Lanzarote

zwembad
tuin
receptie
kamer
In Puerto del Carmen, op Lanzarote kan u genieten van een deugdelijke vakantie in het resort Bungalows Nautilus. Dit resort, op een grondgebied van 12.000m² beschikt over een aantal aangepaste bungalows voor rolstoelgebruikers. In het resort zijn twee verwarmde zwembaden, waarvan één met een electrische zwembadlift om in en uit het water te geraken. Er is keuze uit een één- of een twee-slaapkamerbungalow. Dit resort is een aanrader voor gezinnen met kinderen of voor mensen die de rust willen opzoeken tijdens hun vakantie. Transfers van en naar het Nautilus Bungalows Resort worden uitgevoerd met een aangepast voertuig.
Bezetting minimum twee personen, maximum drie volwassenen + één kind
Toegankelijkheid
Er zijn enkele aangepaste bungalows in het resort. Al de gemeenschappelijke ruimten zijn drempelvrij en toegankelijk voor rolstoelen. In het resort is het Nautilus restaurant, waar u kan genieten van de lekkere keuken, waar tevens diabetische menu's mogelijk zijn. Hulpmaterialen zoals bijvoorbeeld een elektrische scooter kunnen hier ook gehuurd worden.
Omgeving
Het Nautilus resort ligt op een 100-tal m van de strandboulevard. Langsheen de boulevard kan u een terrasje doen, inkopen doen bij de supermarkt of van een restaurantje naar keuze genieten.

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png