Onze diensten

Vluchten

Wij zorgen voor een zorgeloze vlucht naar elke bestemming wereldwijd, het vervoer van jouw rolstoel, medische bagage en assistentie op de luchthaven

Informatie
We analyseren elke aanvraag zeer gedetailleerd zodat alle reiscomponenten tot in de puntjes kunnen worden uitgewerkt, en we jou de juiste informatie en advies kunnen geven.

Toegankelijke hotels
Toegankelijkheid is naast comfort, ligging en sfeer hét criterium voor de keuze van de accomodaties. De belangrijkste criteria zijn aangepaste kamers en badkamers, een toegankelijk zwembad en restaurant en een goede bereikbaarheid.


Vlotte transfers
Geen gedoe met lange busritten of onaangepast vervoer. Wij zorgen voor een vlotte privé-transfer met aangepast vervoer en nodige assistentie zodat u stressvrij aankomt in uw hotel.

Hulpmiddelen en assistentie
Hebt u lichaamsondersteunende hulpmiddelen nodig tijdens uw verblijf? Wij bieden op uw bestemming een keuze op maat. Bij reservatie wordt er tot in detail besproken wat u precies nodig hebt 

 

Hebt u tijdens uw verblijf een of andere vorm van medische assistentie of begeleiding nodig, dan kan ook dit door ons geregeld worden. Deze hotels zijn aangeduid door het symbool van het verpleegstertje. Het gaat hierbij om de verzorging van ADL of verpleegkundige zorgen.
Wij stellen een persoonlijke zorgofferte samen. Na uw vakanties ontvangt u van ons een getuigschrift van de verstrekte hulp. Samen met het medisch voorschrift voor thuisverpleging kan u nadien deze zorgkosten declareren bij uw zorgverzekeraar of mutualiteit. De terugbetaling hiervan is afhankelijk per ziekenfonds. Het best brengt u ze hier voor de reis van op de hoogte, zodat u weet welke voorwaarden zij hanteren.

Aangepaste excursies
Per bestemming bieden wij excursies aan die voor iedereen toegankelijk zijn, afgestemd op uw persoonlijke noden.

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png