Tenerife

Kurhotel Mar y Sol - Playa de las Americas
Kom genieten van de zon en van de vele faciliteiten van dit kuurhotel. Het hele complex gaande van de accommodatie, studio's en appartementen tot de zwembaden en restaurant zijn volledig aangepast aan rolstoelgebruikers.
Parque Cristobal - Playa de las Americas
Logeer in een modern bungalowcomplex onder de Canarische zon. De verschillende bungalows liggen verspreid over een groot domein en zijn telkens omgeven door groen. Ze zijn mooi ingericht en ruim om vlot te bewegen met de rolstoel. 
Tigotan - Playa de las Americas
Vlakbij het centrum, en toch rustig gelegen. Dit adults only-hotel is ideaal voor de rustzoeker. Geniet van een cocktail op het hippe rooftopterras, een aanrader!
Hotel Bitacora - Playa de las Americas
In het hartje van Playa de la Américas ligt Hotel Bitacora, een viersterrenhotel. Het hotel is omgeven door een tropische tuin en heel wat sport -en spelfaciliteiten voor kids van alle leeftijden.
Hotel Jardines de Nivaria - Costa Adeje
De combinatie van art-deco en Spaanse traditionele architectuur en de specatulaire botanische tuin maakt van dit vijfsterrrenhotel een van de meest luxueuze hotels in Zuid-Tenerife. Dit hotel biedt een oasis van rust en kwaliteit. 

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png