Zeilschip Lord Nelson

Zeilschip Lord Nelson
unnamed-15
unnamed-24
Opzoek naar avontuur? Ga mee aan boord van een van deze indrukwekkende zeilschepen. Je bent mee lid van de bemanning en speelt een actieve rol in de dagelijkse activiteiten aan boord. Iedereen werkt mee volgens zijn eigen capaciteiten. Er is geen voorafgaande zeilervaring nodig om deel te nemen aan deze reis. De permanente bemanning verdeelt de taken volgens individuele mogelijkheden. Elke deelnemer wordt verder nog eens ingedeeld in een van de vier teams. Elk team is om de beurt "watch" en houdt de wacht tijdens een gedeelte van de nacht of dag.
Aan boord van het zeilschip krijgt iedereen een buddy toegewezen, een collega-matroos. Samen ontdekken jullie het leven aan boord, hoe er wordt gevaren en waar alles zich bevindt. Je compagnon wordt zo toegewezen dat je een volwaardig team vormt. Als je deelneemt aan het zeilavontuur met een vriend(in), dan schrijven wij jullie als buddies in.
Toegankelijkheid
Er zijn acht rolstoeltoegankelijke kajuiten aan boord voor olstoelgebruikers en hun begeleider, familielid of vriend(in).De badkamers zijn gemeenschappelijk en beschikken over alle nodige faciliteiten voor personen met beperkte mobiliteit. Er is een gemeenschappelijke eetruimte en een bar waar je na een dagje zeilen, kan genieten van een drankje.
Omgeving
De zeilreizen zijn meer afhankelijk van het weer dan bijvoorbeld cruiseschepen. Daarom is er geen gegarandeerde zielroute. Onafhankelijk van het begin-of eindpunt van de reis, is het mogelijk dat er onderweg enkele havens worden binnengevaren. De kapitein zal zoveel mogelijk op zeil varen.

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png