Zorghotel Marbella - Puerto Banús

hotel
zee
restaurant
badkamer
Tijd om er eens even tussenuit te zijn en op vakantie te gaan naar Spanje. In dit zorghotel word je zeer goed verzorgt en verblijf je in een aangenaam, aangepast appartement. Vanuit het restaurant heb je uitzicht over het zwembad. Hier is een zwembadlift aanwezig zodat elke gast kan genieten van een verfrissende zwempartij. Rondom het zwembad is een groot terras met tuin waar ligbedden en stoelen klaarstaan om van de zon te profiteren. 
Let op dit hotel is enkel gericht op de 65 plusser (de regel geldt ook voor je reisgezelschap).
Toegankelijkheid
Het zorghotel heeft drie verdiepingen (bereikbaar met een lift) en is toegankelijk via een drempelvrije poort die uitgeeft op de straat. Elk appartement is zonder uitzondering toegankelijk en drempelvrij met aangepast sanitair. Daarnaast zijn ze uitgerust met een onderrijdbaar keukenblok en een terras.
  
Omgeving
De omgeving van het Zorghotel is vlak. Op een 300tal meter bevindt zich de zeeboulevard, een shoppingstraat, en een kwartiertje verder arriveer je in de sporthaven van Marbella-Puerto Banús, waar u zowel kleine als grote jachten kan bewonderen. Uiteraard kan je in de havenbuurt lekker uit eten gaan, iets gaan drinken of de winkeltjes bezoeken. De regio is erg veilig omdat het een redelijk mondaine badplaats is. De wandeldijk naast het strand is volledig toegankelijk, met afritjes en houten vlonders zodat ook rolstoelgebruikers in het strandbarretje kunnen geraken zonder problemen. Het Zorghotel heeft één strandrolstoel ter beschikking voor de dappere die effectief in de zee willen gaan.
Verzorging
Er staat in Zorghotel Puerto Banús 24u/dag deskundig personeel ter uwer beschikking om u te voorzien van de nodige verzorging en verpleging. Aan de hand van het ingevulde formulier stellen wij een zorgplan op. Op weekdagen is de eigen huisarts aanwezig in het gebouw. U kan altijd een beroep op hem doen. Tijdens de eerste of tweede dag van uw vakantie ontmoet u deze huisarts die een kort gesprekje met u zal hebben over zorg en begeleiding tijdens uw verblijf. Deze arts is meertalig, indien er moeilijkheden opduiken, kan u aan de Nederlandstalige coördinatrice vragen om dit bezoek bij te wonen en te vertalen.
De persoonlijke alarmering staat op het nr. negen van de telefoon in uw appartement. U komt dan rechtstreeks bij de receptie terecht die de nodige interventies zal uitvoeren

TEL +32 14 700 600

Herenthoutseweg 31 B - 2222 Wiekevorst

Zorgvakanties is onderdeel van WeTravel2, dé marktleider in vakanties voor personen met een beperking

WT2_logo.png