top of page

Klantenreacties

Ann, Bernard en Lot - Cyprus juli 2018

We zouden je in de eerste plaats hartelijk willen bedanken voor de reis die u voor ons geregeld hebt, alles was tot in de puntjes in orde.

Wat de bestemming zelf betreft, konden we het niet beter treffen: de ontvangst was heel hartelijk, er hing een familiale sfeer, we voelden ons direct thuis.

De accommodatie was zo volledig als we ons konden indenken, niets ontbrak aan aangepaste infrastructuur, ook voor mensen die nog beperkter waren dan mijn echtgenoot.

We konden zelf onze excursies samenstellen ism de gastheer die dan zorgde voor vervoer en begeleiding ter plaatse: wat een luxe was dat …!

De maaltijden waren ook voortreffelijk, telkens in gezelschap van de andere gasten, wat leidde tot nieuwe kennismakingen en vriendschappen.

Maar vooral Chris droeg onze bewondering: zo’n lieve, moedige en bekwame man ondanks zijn grote fysische beperking!

Eveneens zijn familie, waar hij alle steun van krijgt, waren voor ons stuk voor stuk zeer sympathieke mensen, alsook het personeel dat voor hen werkt…

Normaal gezien gaan wij nooit naar dezelfde plaats op reis, maar deze keer zouden we wel eens van gedacht kunnen veranderen!

Chantal, Sofie en Sonja - Tenerife augustus 2017

We zijn zeer tevreden over de reis naar Tenerife Hotel Mar y Sol.

Je hebt alles heel goed geregeld voor ons dikke merci hiervoor.

Voor herhaling vatbaar. 

Heel erg bedankt voor alles

Efharistó Xander, WeTravel2 en Rhodos - juli 2020

Als kompaan vrijwilliger van Xander vliegen we behoorlijk last minute juli 2020 naar Rhodos. Een welkome afwisseling in vreemde Corona-tijd.

Xander is een sympathieke jongeman die houdt van mythologie, Griekse goden en katten. Rhodos, een eiland vol geschiedenis is zijn ideale bestemming.

Het klikt meteen tussen ons. Er is snel vertrouwen, er volgen fijne gesprekken en we beleven gezellige momenten.

 

Wat vreemd om te verblijven in een hotel met amper toeristen. Fijn voor ons want we voelen ons veilig ver weg van besmettingen. Een rijkdom bijna voor ons alleen!

Iedere ochtend wekt een heerlijke zon ons.

 

Met een huurauto verkennen we het heuvelachtige binnenland en bezichtigen we enkele mooie plekken :

* Lindos, dé trekpleister van het eiland, is een gezellig dorp met witte huisjes. De smalle steegjes brengen ons, lopend naast de ezels, naar een hogergelegen akropolis, waar je een spectaculair zicht hebt op de bizar blauwe zee.

* In Vlicha en Afandou beach zwemmen we heerlijk in een door rotsen afgeschermde baai met een breed zandstrand.

* Petaloudes is een vlindervallei met duizenden nachtvlinders; de gestippelde harlekijnen laten, als ze wegfladderen, hun afstekende rode verborgen kant bewonderen

 

* de zeven bronnen Epta Piges: de rust en mooie omgeving maken ze bijzonder, en nog meer de spannende wandeling door de donkere tunnel waar water doorstroomt op enkelhoogte. Gelukkig schijnen we met ons gsm lichtje want de tunnel is erg smal, 75cm breed en 1m70 hoog en tweehonderd meter lang. Niet geschikt voor mensen met claustrofobie, maar wel uniek voor de avontuurlijke vakantieganger.

 

* Rhodosstad, Unesco werelderfgoed, is een een indrukwekkende oude middeleeuwse stad omgeven door de lange stadsmuren, met een paleis, archeologisch museum, pleintjes, een haven, kerkjes  ... Xander fotografeert alles met veel plezier.

Xander geniet en durft steeds meer. Dagelijks zwemmen we in een verlaten zwembad. Dé afsluiter is een wandeling naar het strand en zwemmen in de oceaan bij een prachtige zonsondergang. De week was een overwinning voor Xander, hij verbaast zelfs zijn moeder met wat hij allemaal doet!

Het is zeer fijn om Xander te zien openbloeien, en om samen te genieten van dit prachtige avontuur. Met spijt vertrekken we uit Rhodos.

 

Annika Mercelis

bottom of page